Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

“Boğazlıyan gelişecek, Türkiye kazanacak”

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde coşkuyla karşılanan İlk Dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

“Boğazlıyan gelişecek, Türkiye kazanacak”

Boğazlıyan Belediye Başkanı ve AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar’a destek isteyen İlk Dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Boğazlıyan’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine hazır ve kararlı olduğunu vurguladı. 

İlk olarak AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar ile birlikte Boğazlıyan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla buluşan Fuat Oktay, ardından Boğazlıyan’a gönül vermiş, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın en büyük destekçisi kadınlarla Yukarı Mahalle TOKİ Evleri’nde bir araya gelerek sohbet etti. 

Fuat Oktay ziyaret hakkında “Belediye Başkanımız ve adayımız Sn. Gökhan Coşar ile birlikte Boğazlıyan Seçim Koordinasyon Merkezi’mizde memleket sevdalısı dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Boğazlıyan’a gönül vermiş, Belediye Başkanı’mız Sn. Gökhan Coşar’ın en büyük destekçileri kıymetli hanımefendilerle de Yukarı Mahalle TOKİ Evleri’nde buluşup hasbihal ettik. İlçe Başkanı’mıza, yönetimine ve teşkilatımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyor, coşku dolu karşılamaları ve nazik misafirperverliklerinden dolayı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“31 MART SONRASINDA BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇALIŞMALARINA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK”

Kendini ismini taşıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret ederek incelemelerde bulunan Fuat Oktay, Gökhan Coşar’ın önümüzdeki 5 yıl içerisinde 31 Mart sonrasında, çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini bu yüzden Boğazlıyan’ın gelişeceğini ve Türkiye’nin kazanacağını vurguladı. 

Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk göz bebeği olan Asi Künefeleri Firması’nı gezen Fuat Oktay, “Hatay’ın tescilli lezzeti künefenin Boğazlıyan’ımızda üretildiği, çalışanlarının yüzde 95’inin kadın olduğu ASİ Künefeleri üretim tesisini Belediye Başkanımız ve adayımız Sn. Gökhan Coşar ile birlikte ziyaret ettik. Önümüzdeki beş yıl içerisinde, 31 Mart sonrasında Belediye Başkanımız çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek ve onlarca tesisimiz Boğazlıyan’dan dünyanın dört bir yanına üretim yapacak, Boğazlıyan gelişecek, Türkiye kazanacak. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Mustafa Görgen’e nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi. 

“OMUZ OMUZA BOĞAZLIYAN İÇİN DURMAK YOK, YOLA DEVAM!”

Boğazlıyan Belediye Başkanı ve AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar ise “İlk Dönem Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanımız Sayın Fuat Oktay ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’mizde kıymetli hemşehrilerimizle, yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ardından Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgemizin ilk göz bebeği olan Asi Künefeleri firmamıza ait künefemizi ikram ettik. Daha sonra hayatın her alanında artı değer üreten hanım kardeşlerimizle buluştuk. Hanım kardeşlerimizin güçlü desteğiyle ve katkılarıyla yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Hanım kardeşlerimizin ve ailelerimizin mutluluğu için projelerimizi ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizleri muhabbetle karşılayan, destek ve dualarını paylaşan hanım kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Omuz omuza Boğazlıyan için durmak yok, yola devam!” ifadelerini kullandı. /Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki