Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Şahin, Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftası’nı kutladı

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, sağlık sektörünün önemli unsurlarından biri olan tıbbi laboratuvar çalışanlarının Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftası’nı kutladı.

Şahin, Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftası’nı kutladı

Şahin, bu haftanın, tıbbi hizmetlerin ve klinik tıp dallarının ayrılmaz bir parçası olan tıbbi laboratuvar çalışanlarının önemini vurgulamak için bir fırsat olduğunu belirtti. Dr. Şahin, mesleklerini büyük bir titizlikle yerine getiren başta Tıbbi Biyokimya Uzmanları olmak üzere, tüm laboratuvar çalışanlarının haftasını kutladı. Onların, tanısal ve tedaviye yönelik süreçlerdeki kritik rolüne dikkat çekerek, sağlık sisteminin işleyişindeki önemlerine vurgu yaptı.

Laboratuvar çalışanlarının, hastalıkların teşhisinde ve takibinde kritik bir rol oynadığını belirten Şahin, sağlık alanındaki ilerlemelerde ve hastaların doğru ve etkili tedavi almasında laboratuvar testlerinin hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.

Dr. Fatih Şahin, tıbbi laboratuvar çalışanlarının özverili çabalarıyla sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttığını ve hastaların daha iyi sonuçlar elde ettiğini dile getirdi. Ayrıca, tıbbi laboratuvar çalışanlarının, özellikle pandemi gibi zorlu dönemlerde büyük bir özveriyle çalışarak toplum sağlığını korumada önemli bir rol üstlendiklerini vurguladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, “Tıbbi hizmetlerin ve klinik tıp dallarının vazgeçilmez parçası olan başta Tıbbi Biyokimya Uzmanları olmak üzere, tüm laboratuvar çalışanlarının ‘Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftasını’ kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. Haber: Buse COŞAR

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki