Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’tan Kayseri'ye Vaaz ve İrşat Programı

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde "2024 yılı Ramazan Ayı Kardeş Şehir İrşat Faaliyetleri" kapsamında Kayseri'de bir dizi irşat programına katıldı.

Yozgat’tan Kayseri'ye Vaaz ve İrşat Programı

Kayseri Camii Kebir'de sohbet eden İl Müftüsü Gülden, “Ramazan Ayı ve Ahiret Bilinci” konusuna değinerek, “Ahiret bilincine sahip olan Müslüman, başıboş yaratılmadığının farkında olur. Allah’ın insana şah damarından daha yakın olduğunu, söylenilen her sözü ve yapılan her işi kayıt altına aldığını bilir. Mahşer gününde yapıp ettiklerinin hepsinden hesaba çekileceği şuuruyla yaşar” İfadelerini kullandı. 

İftar sonrası teravih namazı için Kayseri Nasrullahzade Camii'ne giden İl Müftüsü Gülden namaz öncesinde yaptığı sohbette Gazze’de yaşanan zulümlere değinerek, "İslam coğrafyalarında yaşanan zulüm ve trajedilere son verme sorumluluğu öncelikle Müslümanların omuzlarındadır” dedi.

Teravih namazı sonrası irşat programını tamamlayan İl Müftüsü Gülden, Ramazan Ayı boyunca halka yönelik benzer irşat hizmetlerinin devam edeceğini belirtti. /Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki