Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgatlı şehit, şehadetinin yıl dönümünde anıldı

Yozgat’ın Şefaatli ilçesi nüfusuna kayıtlı, Şırnak İl merkezinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan keskin nişancı atışı sonucu 2016 yılında şehit olan Polis Memuru Osman Belkaya, şehadetinin yıl dönümünde dualarla anıldı.

Yozgatlı şehit, şehadetinin yıl dönümünde anıldı

Şefaatli Kaymakamı Yusuf Ilıca ve kurum amirleri, Şehit Osman Belkaya'nın şehadet yıldönümü nedeniyle Şehitlik ziyaretinde bulundular.  Aziz şehitlerimize Kuran'ı Kerim okunup dua edildi. 

Şefaatli Kaymakamı Yusuf Ilıca, Şehit Polis Memuru Osman Belkaya'nın şehadet yıl dönümünde yaptığı açıklamada, "Bugün burada, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman şehidimiz Osman Belkaya'yı rahmet ve minnetle anıyoruz. Onun şahadetinin yıl dönümünde bir araya gelerek, dualarımızı ve şükranlarımızı sunmak istedik. Şehitlik ziyaretinde bulunarak, Aziz Şehitlerimize Kuran-ı Kerim okuyup dua ettik. Şehitlerimizin manevi huzurunda bulunmak, onların aziz hatıralarını yaşatmak ve emanetlerine sahip çıkmak, millet olarak en kutsal görevlerimizden biridir. Şehidimiz Osman Belkaya ve tüm şehitlerimiz, bu vatan için canlarını feda ederek bize örnek olmuşlardır. Bizler de onların izinden giderek, vatanımızı korumak ve yaşatmak için her zaman azim ve kararlılıkla çalışacağız. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize sabır diliyorum" dedi. /Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki