Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ın iyilik elçisi Bilal Şahin’den öğrencilere iftar ikramı

Yozgatlı Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, bir taraftan öğrencilere maddi ve manevi destek olmayı sürdürürken bir taraftan da öğrencileri ramazan sofrasında buluşturarak örnek olmaya devam ediyor.

Yozgat’ın iyilik elçisi Bilal Şahin’den öğrencilere iftar ikramı

Yozgat’ta ve ülke genelinde yaptığı hayırlı işlerle adından sıkça söz ettiren Yozgatlı Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi idarecilerini ve öğrencilerini iftar sofrasında buluşturarak yemek ikramında bulundu. 

Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, 2 günde 200 öğrenciye iftar yemeği ikram ederek evlerinden uzakta olan öğrencilerin ramazan ayının manevi iklimini yaşamalarını sağladı. 

İlahilerin okunduğu ve duaların yapıldığı iftar programında Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin’e de, “Okuduğumuz duaları bizleri bu sofralarda birleştiren, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yozgat’ımızın yetiştirmiş olduğu değerli Bilal Amcamızın geçmişlerinin ruhlarına hediye eyledik. Rabbim yaptığı hayırları kabul etsin. Birini bin yapsın. Allah ahirette en yüce makamlara eriştirsin inşallah” diye dua edildi. 

Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Dündar yaptığı konuşmada, öğrencilere Yozgatlı Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin’i örnek gösterdi. 

Prof. Dr. Abdulkadir Dündar konuşmasında, “Değerli öğrencilerimiz hepiniz Bilal Amcamızın ikram ettiği bu iftar yemeğine hoş geldiniz. Allah Bilal Amcamızdan razı olsun. Teşekkür ederiz. Bugün sizleri yarında ikinci öğretim öğrencilerimizi misafir edeceğiz. İftar sahibi Bilal Amcamızı da davet ettik kendilerini katılamayacağını söyleyerek sizlere selamlarını söyledi. Sizlere bir mesaj da iletti. Sizlerden ricası; ‘Vatanına, milletine, annesine, babasına, toprağına, ülkesine hayırlı insanlar olsunlar. Bizlerin onlardan tek isteği budur’ dedi. Bilal Amcamızın bu değerli mesajını da siz değerli gençlere ilettik. Sizler, son sınıftasınız inşallah yakında fakülteden mezun olacaksınız, özel hayata atılacaksınız, bizlerin yerini sizler alacaksınız. Ülkemizin çeşitli yerlerine dağılarak, çeşitli görevlerde bulunacaksınız. Bizden bu kadar. Bundan sonra artık siz kendi hayatınızı kendiniz çizeceksiniz. Bundan sonra ki hayatınızda da sizlere üstün başarılar diliyorum. İleri ki yıllarda sizler bugünü hatırlarsınız ve Bilal Amcamızın yapmış olduğu bu iyiliği sizler de öğrencilerinize, etrafınıza uygularsınız” ifadelerine yer verdi.  

İftar programı sonunda öğrencilerde memnuniyetlerini dile getirerek, Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin’e teşekkür ettiler. /Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki