Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Sungur teşekkür etti

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesinde 30 yıldır Belediye Başkanlığı yapan Doğan Sungur, Doğankent halkına teşekkür etti.

Sungur teşekkür etti

30 yıldır Doğankent Belediye Başkanlığı görevini yürüten Doğan Sungur, Doğankent beldesine yaptığı yatırımları anlatarak belde halkına teşekkür etti. Sungur, Türkiye’de en uzun dönem Belediye Başkanlığı yapma şerefine nail olmuş insanlardan biri olduğunu hatırlattı. 30 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde Doğanken’e yeni bir kimlik kazandırdıklarını söyleyen Sungur, ‘’Hizmetlerimizle hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükselttik. Gönüllere girdik. Belediye Başkanlığım döneminde, Doğalgaz, 1. Toki, 2. Toki Toplam 241 Konut, Güneş Santralleri, Av. Yusuf Başer Kültür Merkezi, eleme paketleme tesisi, kapalı sulama sistemi, spor tesisleri, orman yapımı, ağaçlandırma ve yeşillendirme, sorunsuz içme suyu, bütün altyapılar, bütün yollar, şehir geçişi düzenlemesi, yolcu durakları, Ayyıldız figürü, sanayi sitesi, Belediye hizmet binası, Jandarma binası, çevre düzenlemesi, Belediye araç gereçler, Sayısını bilmediğim yüzlerce gencimize iş istihdamı sağladık. Şehit Lokman Erkan Parkı, Şehit Yılmaz Oğuzhan Kula parkı ve daha sayamadığım birçok hizmeti yaptık. Bu süreçte, yol ve dava arkadaşı olmaktan onur duyduğum, memlekete hizmet davasının büyük lideri, milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, geçmişten bugüne desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. 

En büyük teşekkürü 30 yılı aşkın bizleri bağrına basan, Başkanlığa layık gören kıymetli Doğankentli hemşehrilerimize ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Her son yeni başlangıçtır. Bu bir veda değil. Yeni bir başlangıç. Bu toprakların bir evladı olarak memleket sevdam, hizmet aşkım hiç bitmeyecek. 

Ben yine milletimin içerisinde olacak Yozgat’ın “Doğan Abisi” olarak hemşehrilerimizle dertlenecek, onlarla mutlu olacağım’’ dedi. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki