Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’a müjdeyi Sivaslılar verdi

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Hızlı tren hattına bir yenisi daha eklenerek artık Yozgatlı İstanbul’a da hızlı tren ile gitme imkanı bulurken, Yozgatlılara müjdeyi AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil verdi.

Yozgat’a müjdeyi Sivaslılar verdi

Ankara’dan başlayıp Sivas’a kadar giden Yüksek Hızlı Tren 26 Nisan 2023 tarihinden itibaren seferlerine başlamıştı. Yozgatlılar bu tarihten itibaren hem Ankara’ya hem de Sivas’a Yüksek Hızlı Tren ile 1 saat 30 dakikada gitmeye başlamıştı. Yeni yapılan düzenleme ile birlikte Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattına İstanbul’un da eklendiği bildirildi. 27 Nisan tarihinden itibaren Yozgatlılar artık İstanbul’a daha hızlı gidebilecekler. 27 Nisan tarihinden itibaren Yozgatlılar İstanbul’a 5 saat 30 dakikada ulaşabilecekler. 

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil,  “27 Nisan tarihi itibariyle Sivas-İstanbul, İstanbul-Sivas arası yüksek hızlı tren seferleri başlıyor. Sivas'ımıza hayırlı olsun. Emeği geçen katkısı olan başta AK Parti Grup Başkanı Sayın Abdullah Güler olmak üzere emeği geçen katkısı olan bakanlarımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen “Yerel Kalkınmada Belediyelerin ve Esnafın Rolü” programında açıklamalarda bulunan AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ise, İstanbul- Sivas arası seferlerin 27 Nisan'da başlayacağını müjdeledi.

SİVAS MİLLETVEKİLİ RUKİYE GENÇ TOY’DA DUYURMUŞTU

Öte Yandan AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Genç Toy 30 Mart tarihinde kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘’Sivas’ın hızına hız katan Ankara- Sivas Yüksek Hızlı Treni artık direkt İstanbul’a gidecek. Açıldığı günden itibaren İstanbul’a giden yolcular Ankara’dan aktarma yapıyordu. Çok yakında çift yönlü olarak Sivas-İstanbul hizmete açılacak’’ demişti. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki