Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

DİKKAT ÇEKEN ADAY

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için AK Parti Yozgat İl Başkanlığı’na ilk Milletvekili Aday Adaylığı başvuruları yapılırken Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Bülent Doğan dikkat çekti.

DİKKAT ÇEKEN ADAY

Yetkili kurulların şahsını milletvekili adayı olarak uygun görmeleri halinde Yozgat'a ve Türk Milletine AK Parti çatısı altında hizmet etmekten onur duyacağını vurgulayan Milletvekili Aday Adayı Bülent Doğan, seçim sürecinde gece gündüz demeden çalışacaklarını ve Allah'ın izniyle sandıkları yine patlatacaklarını söyledi. 

Milletvekili Aday Adayı Bülent Doğan, davalarının vatanı, milleti ve devleti yüceltme davası olduğunu söyleyerek, “14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 28’inci Dönem Milletvekili Seçimleri için Yozgat AK Parti milletvekili aday adayı olduğumu ilan etmek ve sizlerle paylaşmak için buradayım. AK Parti'nin çeşitli kademelerinde ve teşkilat yönetiminde bazen dışarıdan çoğu zaman da resmi görevler aldım. 2017 yılında devraldığım ilçe başkanlığı görevini aşkla, şevkle, azimle ve gayretle bugüne kadar ifa ettim. Bu kutsal davanın onurlu görevinden, AK Parti'mizden milletvekili olabilmek için ayrılıyorum. Kıymetli dava dostlarım, ve basın mensupları Sarıkaya'da doğdum. Sarıkaya'da büyüdüm, İşim gibi siyaseti de Sarıkaya'da yaptım.  Bana bu göreve talip olduğumda dostlarım bu işin Yozgat'ı var,  Ankara'sı var, Genel Merkezi, hatta külliyesi var. Buraları nasıl aşacağımı sordular. Benim cevabım kısa ve net. Ben kendimi teşkilatın adayı olarak görüyorum. Teşkilatın sesiyim. Yozgat teşkilatlarına güveniyorum. Ben teşkilatın tam içerisinden geliyorum. On beş, on altı yıldır hizmet ettiğim ve fedakarlık yaptığım AK Parti'min vefakar ve cefakar teşkilatlarından gerekli vefayı göreceğime eminim. Seçim sürecinde önceliğim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçilmesidir. AK Parti milletvekili aday listesinde yer alsam da almasam da ilk günkü aşkla, azim ve gayretle partimizin bu seçimlerden yine zaferle çıkması için mücadele edeceğim. Yetkili kurullarımız şahsımın milletvekili adayı olarak uygun görmeleri halinde ilçeme, Yozgat'ımıza ve aziz Türk milletine AK Parti çatısı altında hizmet etmekten onur duyacağım. Bu süreçte gece gündüz demeden destek isteyeceğiz. Oy isteyeceğiz. Allah'ın izniyle sandıkları yine patlatacağız. Bizim davamız, vatanımızı, milletimizi, devletimizi yüceltme davasıdır. Recep Tayyip Erdoğan'ın davasıdır. Nasipte ne varsa kaderimizde ne varsa onu yaşar ve onu kabul ederiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. 

Bülent Doğan’ın Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu teslim alan AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özel ise “2023 seçimine giderken AK Parti Sarıkaya teşkilatının her kademesinde görev yapan, son 6 yıldır da ilçe başkanlığımızı başarıyla yürüten,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yol arkadaşlığı yapan Bülent Doğan Başkanımız Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.Bülent Başkanıma çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Kolaylıklar diliyorum. Hayırlı olsun. Vermiş olduğu karar inşallah hayırlı neticelere istediği şekilde ulaşır” diye konuştu. Haber: Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki