Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat batarya üretecek!

İç Anadolu’da sanayi hamlesi ve yerelden kalkınma modelinin en iyi örneklerinden olan Yozgat Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde lityum iyon batarya üretimi yapılacak.

Yozgat batarya üretecek!

Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde; enerji depolama sistemleri, sanayi ve otomotiv sektörlerinde lityum iyon batarya üretimi yapacak olan OAV Teknoloji Firması’nın fabrika inşaatı başladı. 

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, firmaya teşekkür edip bu önemli yatırımın ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, “Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi, yerelden kalkınma modelinin en iyi ve en büyük örneğidir. Yozgat Valiliğimiz, belediyemiz ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde kurulan OSB'de savunma sanayi başta olmak üzere gıda, tekstil, tarım makineleri, organik kimya, metal, ambalaj, otomasyon ve makine sanayi gibi çeşitli alanlarda üretim yapılıyor. Yozgat'ın en büyük Organize Sanayi Bölgesi olma yolunda ilerleyen Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgemiz gün geçtikçe büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. Boğazlıyan kazanacak, Türkiye kazanacak” diye konuştu. /Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki