Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Alakoç, ‘’Yatırımcılara ferah bir çalışma ortamı sağlanacak’’

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde uzun yıllar sonra gerçekleştirilecek olan altyapı yenileme çalışmalarıyla birlikte burada faaliyetini sürdüren yatırımcılara ferah bir çalışma ortamının sağlanacağını söyledi.

Alakoç, ‘’Yatırımcılara ferah bir çalışma ortamı sağlanacak’’

TSO Başkanı Taylan Alakoç, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın büyük destek ve girişimleri ile Yozgat OSB’de BSK asfalt yol kaplama, atık su ile yağmur suyu tahliye sistemi ve kilitli parke kaldırım yapımı gibi işlerin yer aldığı altyapı yapım işi ihalesinin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından gerçekleştirildiğini vurguladı. 

‘’YENİ BİR VİZYON İÇİN YENİLİKÇİ ADIMLAR’’

Yozgat Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve yeni yatırımlar yapmayı planlayan iş insanları için büyük önem taşıyan bu çalışmanın, bölgedeki iş ortamını daha verimli ve modern hale getirmeyi amaçladığını söyleyen Başkan Alakoç, “Öncelikle OSB’mizde yılardır ihtiyaç duyulan bu çalışmaya başlanacak olması yatırımcılarımız ve OSB’miz açısından son derece önem arz ediyor. Bizimde başkanlık dönemimizle birlikte planlamamız içerisine dahil ettiğimiz bu çalışmada Sayın Valimiz Mehmet Ali Özkan’ın da büyük destekleri oldu. Bu vesile Sayın Valimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu çalışmamızda en kısa sürede başlayarak 2024 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Amacımız bölgemizde faaliyette bulunan firma sahiplerinin OSB’mizde gönül rahatlığıyla huzur içerisinde çalışmalarını sürdürmelerini sağlamaktır. Bizlerde buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

‘’İŞ DÜNYASI VE YOZGAT'A HAYIRLI OLSUN’’

Çalışmanın Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve yeni yatırımlar yapacak olan tüm iş insanlarına hayırlı olmasını dileyen Başkan Alakoç, yenilenen altyapının iş dünyasına daha ferah ve güvenli bir çalışma ortamı sunacağının altını çizdi. Yenilikçi adımların ilin ekonomik ve sosyal kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Başkan Alakoç, ilerleyen süreçte bölgenin daha da gelişeceğine olan inancını dile getirdi.

‘’TEŞEKKÜRLERİMİZ SAYGIDEĞER YETKİLİLERE’’

Bu önemli girişimin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Başkan Alakoç, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'a, Bakan Yardımcısı Ahmet Yozgatlıgil'e, milletvekillerine ve özellikle Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’a destekleri için teşekkür etti. Alakoç, ilin ve iş insanlarının geleceği için atılan bu adımların büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki