Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

İyilik Perileri Görevde!

Özel Gülşen Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören minik öğrenciler tarafından engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla “Bir Kardeşime Destek Oluyorum” kermesi düzenlendi.

İyilik Perileri Görevde!

Özel Gülşen Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören minik öğrenciler tarafından hem Yerli Malı Haftası hem de “Bir Kardeşime Destek Oluyorum” Projesi kapsamında engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla düzenlenen kermeste öğrencilerin aileleri tarafından yapılan el emeği lezzetler satışa çıkarıldı.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, eşi Nagihan Köse, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve davetlilerin katıldığı kermes, yardım severlik adına iyi bir örnek teşkil etti.

Kermese katılım sağlayarak destek olan herkese teşekkür eden Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD) Şube Başkanı ve Özel Gülşen Kreş ve Gündüz Bakımevi Sahibi Gülşen İtik, “Engelli vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla minik öğrencilerimizle birlikte kermes düzenledik. Kermesimizle birlikte hem minik öğrencilerimizin bilinçlenmesini hem de engelli vatandaşlarımıza desteğimiz olsun istedik. Minik yavrularımız bu tarz etkinlikte temel becerilerin yanında duyarlı birer birey olmayı da öğreniyorlar. Çocuklarımızın böylesine güzel bir etkinlikle bilinçlendirilmesinde emeği geçen velilerimize ve  öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki