Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Kadifekale ailesinin acı günü

Yozgat’ın tanınmış isimlerinden Devlet Hastanesi’nden emekli Dursun Kadıfekeli’nin oğlu, Yozgatlı İş İnsanı Kürşat Kadifekale vefat etti.

Kadifekale ailesinin acı günü

Yozgat’ın sevilen isimlerinden, bir dönem Yozgat Bozokspor Hentbol takımının Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Türkiye Hentbol Federasyonu eski Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Kürşat Kadıfekale yaklaşık 6 yıldır İzmir’de Pankreas Kanseri ile mücadele ediyordu. Dün kansere yenik düşen Kürşat Kadifekale genç yaşta hayata gözlerini yumdu. 

İzmir’den Yozgat’a getirilecek olan Kadife Kale’nin cenazesi yarın Çanapoğlu Büyük Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Sarıtopraklık mezarlığına defnedilecek. 

Bizde Yozgat Medya ailesi olarak Merhum Kürşat Kadifekale’ye Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ise baş sağlığı dileriz. 

SEDEF’TE PAYLAŞTI

Öte yandan MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef kendi sosyal medya hesabından Kadifekale’nin vefatını paylaştı. Sedef, ‘’Bir arkadaş bir kardeş kaybetmenin acısı nasıl tarif edilir bilmiyorum. Gardaşım Kürşat Kadifekale'yi İzmir de kaybettik. Yoldayız Yozgat'a getiriyoruz. Ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun gardaşım’’ dedi. İhsan ÇELİKKAYA

Video Haberler

    ...

    İçerik sonu

    Getirilecek haber bulunamadı.

    Sonraki