Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Seçim çalışmaları devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Teşkilatı seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları devam ediyor

14 Mayıs Pazar günü yapılan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerin ardından çalışmalarına hız kesmeyen MHP Yozgat İl Teşkilatı ilçe ziyaretlerine devam ediyor. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalması ile beraber Yozgat İl teşkilatı ilçe ziyaretleri yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında tüm vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediklerini ifade etti.

Irgatoğlu, “MHP Yozgat Milletvekilimiz Ethem Sedef, Merkez İlçe Başkanımız Adem Kızılay ve MHP il teşkilatımız ile birlikte çalışmalarımıza hiçbir zaman ara vermedik. Yaklaşık bir yıl önce başlamış olduğumuz çalışmalarımızı 14 Mayıs 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinden sonrada devam ettiriyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalması ile birlikte teşekkür ve destek ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda tüm ilçe teşkilatlarımızda ilçelerimizde çalışmalarını yürütüyor. Türkiye'deki istikrarın bozulmaması ve yatırımların hız kesmemesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sandıktan zaferle çıkması gerekiyor. PKK destekçilerinin işbaşına gelmemesi için, vatanın bekası için Milliyetçi olan herkes sandık başına gitmeli ve oyunu Cumhur ittifakı adayı Erdoğan'a vermelidir" dedi. Haber: Haber Merkezi


Video Haberler

    ...

    İçerik sonu

    Getirilecek haber bulunamadı.

    Sonraki