Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Mustafa Tekçam göreve başladı

Aydıncık Belediye Başkanı seçilen Mustafa Tekçam mazbatasını alarak göreve başladı.

Mustafa Tekçam göreve başladı

31 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Aydıncık Belediye Başkanı Adayı gösterilen Mustafa Tekçam, seçimlerde bin 41 kişinin oyunu alarak yüzde 50.07 oy oranı ile Aydıncık Belediye Başkanı seçildi. 

Mazbatasını alan Mustafa Tekçam, Devir Teslim Töreni ile de önceki dönem Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak’tan görevi devraldı. 

“BU KUTLU YOLA SİZİN İÇİN ÇIKTIK, SİZİN İÇİN VARIZ”

Mustafa Tekçam yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim gerçek belediyecilik vizyonuyla çıktığımız bu yolculukta sizlerin, destekleri ve dualarıyla birlikte Aydıncık Belediye Başkanı seçilerek mazbatamızı aldık. Değerli Başkanım Ahmet Koçak ile de Devir Teslim Töreni'mizi yerine getirerek görevi devraldık. Devir Teslim Töreni, devletimizin çok kıymetli bir geleneğidir. Hem bir vedadır hem de makam kimde olursa olsun Devlet'te devamlılığı gösterir. Bu bilinç ile değerli başkanımın şahsıma göstermiş olduğu destek ve ilçemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç bilir, bundan sonra da fikirlerinden ve tecrübelerinden yararlanarak ilçemize hizmet etmek isterim. Bu Devir Teslim Töreni'nin de kendisinden görevi teslim almanın onurlu mutluluğunu yaşıyorum. Bugünü bize anlamlı kılan diğer bir husus ise kıymetli hemşehrilerimizin göstermiş olduğu güven ve takdirleridir. Bizlere vermiş olduğunuz destek ile yetkiye sahip olduk. Bu anlamlı günü bizlere lütfettiğiniz için tüm Aydıncıklı hemşerime şükranlarımı sunarım. Değerli Aydıncıklılar, AK Parti Belediyeciliği ile tanışık olduğumuzdan dolayı hizmet hususunda gönül rahatlığınızı hissederek vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz, gece gündüz demeden çalışacağız. Toplumun yaşam kalitesini ve refahını yükselteceğiz.  Hedeflerimiz ile sınırlı kalmayarak ilçemizi 7'den 70'e hep birlikte yöneteceğiz. Tekrardan siz kıymetli hemşehrilerime ve Değerli Başkanım Ahmet Koçak'a teşekkür eder, Aydıncık'ımıza, memleketimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Rabbim mahcup etmesin, muvaffak eylesin inşallah. Bu kutlu yola sizin için çıktık, sizin için varız” diye konuştu. 

“ON YIL ÖNCE ALDIĞIM BAYRAĞI MUSTAFA TEKÇAM KARDEŞİME TESLİM EDİYORUM”

Önceki dönem Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak ise “Teşekkürler Aydıncık, verdiğiniz emanet buraya kadarmış….  Benden yana haklarımı helal ediyorum. Her birinizdin de ayrı ayrı helallik diliyorum. Zaman su gibi akıp geçti. On yıl önce aldığım bayrağı bugün Mustafa Tekçam kardeşime teslim ediyorum. Güzel şeyler yapacağına, bu bayrağı gereği gibi taşınacağına, daha ileri hizmetlere imza atacağına inancım tam, kalbim rahat ve müsterihim. Rabbim yardımcısı olsun” dedi. /Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki