Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

İnşaat çalışmaları yeniden başladı

Yozgat’ın Çayıralan ilçesine önceki dönem CHP’li Belediye Başkanı Ömer Codar’ın girişimleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen Çayıralan Belediyesi konukevi ve sosyal tesisleri inşaat çalışmaları kaldığı yerden yeniden başladı.

İnşaat çalışmaları yeniden başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Çayıralan Belediye Başkanı olan CHP’li Ömer Codar, geçtiğimiz sene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmeler neticesinde 180 milyon liraya mal olan Çayıralan Belediyesi Konukevi ve Sosyal Tesisleri inşaatına olumsuz hava şartları nedeniyle ara verilmişti. Havaların mevsim normallerine dönmesi ile birlikte çalışmalar yeniden kaldığı yerden başladı. 

Çayıralan eski Belediye Başkanı Ömer Codar, ‘’İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İlçemize yaptırılan 2023 rakamlarıyla 180 milyon lira maliyetli Çayıralan Belediyesi Konukevi ve Sosyal Tesisleri inşaatı 2023 Kasım ayında başlamış Şubat 2024 tarihinde de hava şartlarından dolayı çalışmalara ara verilmişti. İlgili yüklenici firmalar bugün itibariyle iş başı yapmış olup, protokol gereği tesislerimiz Şubat 2025 de iş bitimi anahtar teslimi yapılacaktır’’ dedi. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki