Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

“İlçemize olan sevdamızı dün olduğu gibi yarın da çalışarak göstereceğiz”

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, seçim sonuçlarına yapılan itirazların ardından oyların yeniden sayılması üzerine AK Parti Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, aradaki oy farkını artırarak tekrar başkan seçildi.

“İlçemize olan sevdamızı dün olduğu gibi yarın da çalışarak göstereceğiz”

İlk sayımlara göre AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar ile en yakın rakibi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adayı Sinan Budak’ın arasında 192 oy farkı bulunması nedeniyle partililer oyların yeniden sayılması için Seçim Kurulu’na itiraz ettiler. Yapılan sayımda aradaki oy farkı 192’den 205’e çıkarken mevcut Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yeniden belediye başkan oldu. 

Yeniden Boğazlıyan Belediye Başkanı seçilen Gökhan Coşar, kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, “Eser ve hizmet siyasetinde bize inanan, güvenen ve destek veren gönlü güzel tüm hemşehrilerimize yürek dolusu teşekkür ediyorum. İlçemize olan sevdamızı dün olduğu gibi yarın da çalışarak göstereceğiz. Sizlerin güvenine layık olabilmek için yeni dönemin getirdiği sorumluluğu, tevazuyu, samimiyeti ve gayreti elden bırakmadan çok daha fazla çalışacağız. Daha fazla üreteceğiz. Daha fazla istihdam sağlayacağız ve daha fazla ter dökeceğiz. Boğazlıyan Yüzyılı, hizmetin yüzyılı olacak” dedi. /Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki