Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Boğazlıyan’da coşkulu kutlama

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den yeniden aday gösterilen Gökhan Coşar’ın tekrar Boğazlıyan Belediye Başkanı seçilmesi coşkuyla kutlandı.

Boğazlıyan’da coşkulu kutlama

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, seçim sonuçlarına yapılan itirazların ardından oyların yeniden sayılması üzerine en yakın rakibi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adayı Sinan Budak ile arasındaki oy farkını 192’den 205’e çıkaran Gökhan Coşar’ın yeniden Boğazlıyan Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle vatandaşlar kutlama yaptı. 

İlk olarak Boğazlıyan Belediye binasının önünde kendini coşkuyla karşılayan vatandaşlara hitap eden Gökhan Coşar, “Belediyemizin önünde büyük bir coşkuyla ve muhabbetle bizleri karşılayan tüm yol arkadaşlarımıza ve gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de hep birlikte daha güzel ve daha yaşanabilir bir Boğazlıyan için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  

Gökhan Coşar ardından düzenlenen kutlama programına katıldı. Coşkulu kalabalık Gökhan Coşar’ı sevgiyle bağrına basarken Coşar yaptığı konuşmada, “Bu coşku, bu sevgi, bu heyecan her şeye değer… Gecemizi aydınlatan, muhabbetimizi arttıran ve her daim yanımızda olan hemşehrilerimiz; iyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.  /Sümeyye İLHAN  


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki