Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Tiyatro severlere müjde! Yozgat’ta sahne alacak

Ankara Devlet Tiyatrosu’nun “Son Gece Mahallesi” isimli tiyatro oyunu Yozgat’ta tiyatro severler ile buluşacak.

Tiyatro severlere müjde! Yozgat’ta sahne alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Tiyatrosu, “Son Gece Mahallesi” adlı tiyatro oyununu Yozgat’ta sergileyerek tiyatro severlerin beğenisine sunacak. 

“Karanlıkta kalan suç! Suçun sözlükteki tanımı basitçe yasalara ya da ahlaka aykırı davranışların tamamı; ancak öyle durumlar var ki haberimiz olmadığı sürece ya da tarafların anlaşmaya varması durumunda gün yüzüne çıkmıyor. Karanlıkta kalan suç... Bunu anlayabilmeniz için Fuat'la tanışmanız gerek” ifadeleri ile tanıtılan, Pınar Gürbüzoğlu’nun yazdığı ve Ç. Umut Tanyolu’nun yönettiği "Son Gece Mahallesi” adlı tiyatro oyununun Dekor tasarımını Emre Satı, Kostüm tasarımını Ceren Karahan, Işık tasarımını Hakan Özdemir ve Müziği Oktay Köseoğlu üstleniyor. 

BİLETLER KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi Salonu’nda 4 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20.30’da sahnelenecek tiyatro oyunun biletleri, Kültür Merkezi’nden temin edilebilecek. 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Çitçi, tiyatro severleri sevindirecek haberi duyurarak, “Kültür ve Turizm Bakanlığımız Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Tiyatrosu ‘Son Gece Mahallesi’ adlı tiyatro oyununu Kültür Merkezi Salonu’nda 04 Nisan 2023 Günü Saat 20.30’da sergilenecektir. Bilet satışları kültür merkezinden temin edilebilir.  Tiyatro severlere duyurulur” diye konuştu. /Sümeyye İLHAN 


Video Haberler

    ...

    İçerik sonu

    Getirilecek haber bulunamadı.

    Sonraki