Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

YOZGAT’A YAKIŞIR ADIM!

Yozgat ve Yozgatlının sesi olarak, Yozgat’ı gelecek yarınlara daha güçlü taşımak adına Cengiz Medya Grubu ile Yozgat Medya Grubu güçlerini birleştirerek Yozgat basınında bir devrim yaptı.

YOZGAT’A YAKIŞIR ADIM!

Her zaman her şeyin en iyisini hak eden Yozgatlının doğru haber alma hakkını sağlamak, Yozgat’ı Yozgat’a yakışır bir şekilde her platformda temsil etmek, Yozgat’ı daha aydınlık yarınlara taşımak, Yozgat’ın yerel değerlerine sahip çıkmak, Yozgat’ın çıkarı için gereken bütün adımların atılmasına sağlamak amacıyla güçlerini birleştiren Cengiz Medya Grubu ve Yozgat Medya Grubu, Yozgat’ta basın sektörüne farklı bir bakış açısı getirecek. 

Cengiz Medya Grubu ve Yozgat Medya Grubu, güncel, objektif ve dikkat çeken haberleri, röportajları, radyo ve TV programları, içerikleri ile Yozgat’ın her kesimine ve her yaştan vatandaşa hitap edecek. 

1993 yılından beri yayın hayatına devam eden Yozgat’ın tek radyosu Yozgat FM ve 2020 yılında yayın hayatına başlayan Yozgat Medya ile birlikte 2002 yılından beri yayımlanan Yozgat Haber Gazetesini bünyesinde barındıran Cengiz Medya Grubu ve Yozgat Medya Grubu, Yozgat için yeni adımlar atarak Yozgat’ı hak ettiği yere taşımaya kararlı. 

Yozgat Haber Gazetesi renkli baskısı, artan sayfa sayısı ve ulusal boyutu ile il merkezinin yanı sıra Akdağmadeni, Aydıncık, Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan, Çekerek, Kadışehri, Saraykent, Sarıkaya, Sorgun, Şefaatli, Yerköy, Yenifakılı ilçelerinde, belde ve köylerinde de vatandaşların haber aldığı adres olacak. 

Cengiz Medya Grubu ve Yozgat Medya Grubu; İmtiyaz Sahibi Orhan Cengiz, Genel Yayın Yönetmeni Koray Bulut, Koordinatör Semih Altuntaş, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sümeyye İlhan, Muhabirleri Zeynep Eraslan ve İhsan Çelikkaya, Sayfa Sekreteri Buse Coşar ve Video Sorumlusu M. Enes Yurtlu ile Yozgat’ın geleceğini yön verecek. 

Cengiz Medya Grubu ve Yozgat Medya Grubu kültürden sağlığa, edebiyattan gündeme, spordan eğitime farklı alanlardaki köşe yazarları kadrosu: Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, İl Müftüsü Ali Gülden, Psikolog Aybüke Kılıçarslan, Diyetisyen Beyza Nur Şimşek, Yazar ve Şair Murat İnce, Yazar Doğan Tufan, Halk Ozanı Songül Yurdagül ile de Yozgat’ın nabzını tutacak. 

Yenilenen yüzü, güçlenen kadrosu ve genişleyen haber ağı ile birlikte Cengiz Medya Grubu ve Yozgat Medya Grubu Yozgat’ın en büyük temsilcisi, sesi ve sözü olacak. / Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki