Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

YOBÜ öğrencileri HAVELSAN`da staj yapabilecek!

Hava Elektronik Sanayii (HAVELSAN) ile Yozgat Bozok Üniversitesi arasında Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin ‘Staj ve İşyeri Eğitim’ imkânlarını içeren işbirliği protokolü imzalandı.

YOBÜ öğrencileri HAVELSAN`da staj yapabilecek!

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette üniversitenin Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin HAVELSAN`da staj yapabilme ve iş yeri eğitimi imkânlarına ilişkin protokol imzalandı.

Protokol kapsamında Üniversitenin Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin Staj ve İşyeri Eğitim desteği hedefleniyor. Protokol çerçevesinde gelişim potansiyeli yüksek genç ve yetenekli üniversite öğrencileri HAVELSAN staj programına dâhil edilecek. Ayrıca üniversite öğrencilerinin öğrenim gördüğü mühendislik alanlarıyla ilgili teknolojik açıdan beceri ve deneyim kazanmasına katkı sağlamak amacıyla yapılan iş birliği protokolü kapsamında öğrenciler HAVELSAN’da iş yeri eğitimi alabilecekler.

Ziyaret sonrası Rektör Prof. Dr. Evren Yaşar ve HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar karşılıklı hediye takdiminde bulundu./ Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki