Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Vali Abdulkadir Yazıcı hasret giderdi

Yozgat eski Valisi Abdulkadir Yazıcı’nın Yozgat Mutlu Yuva Çocuk Evleri Derneğinin Genel Kuruluna katılmak için geldiği Yozgat’ta hasret giderdi.

Vali Abdulkadir Yazıcı hasret giderdi

Yozgat eski Belediye başkanı Yusuf Başer’in Başkanlığında gerçekleştirilen genel kurula katılan Vali Abdulkadir Yazıcı daha sonra Yozgat’ı gezerek, ziyaretlerde bulundu. Yazıcı yaptığı açıklamada, ‘’7 yıl önce veda ettiğim Bozok Yaylasının her köşesi sanki ses veriyordu. Dostları da incitmemek adına sadece Sayın Valimize tebrik ziyaretinde bulundum. Allah güzel hizmetlere vesile kılsın İnşallah.

Özel İdaresi Genel Sekreteri Nafiz Beyle Spor Vadisini çevre yolundan gezip, Yozgat Lisesinin son durumunu gördükten sonra Genel Kurula katılıp tekrar Yozgat’a veda ettim. Daha önce bizde kalan çocuklarımızdan Ayşegül kızımızın karakalem Vali Amca Portresi beni ziyadesiyle duygulandırdı.

Yozgat Valiliğimin ilk senesinde Hamiyet Projesiyle birlikte başlattığımız Çocuk Evleri projesinde 6 İlimizde 700’e yakın çocuğumuz olmuştu. Hayata atılanlar hariç olmak üzere. Yozgat’ta da 45 çocuğumuz. Ayrıca Yozgat Hami-yette de bine yakın Hamiyet annesi ve Hamiyet çocuğumuz vardı. Talihleri güzel olsun. Bu vesileyle 2024 yılının hepimiz için hayır ve güzelliklerle dolu geçmesi temennisiyle tüm hemşerilerime selamlarımı sunuyorum’’ dedi. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki