Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Coşar, Fuat Oktay OSB için ziyaretlerde bulundu

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçede yapımı devam eden Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için hem Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunu hem de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nı ziyaret etti.

Coşar, Fuat Oktay OSB için ziyaretlerde bulundu

Önce Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunu ziyaret eden Coşar, Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi için aldıkları elektrik dağıtım lisansına istinaden bölgede tamamlanacak çalışmaların ardından elektrik kullanımını devreye almak için başvuru yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını da ziyaret eden Coşar, ‘’Üretimi, istihdamı ve kalkınmayı güçlendirecek adımlarımız üzerine oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Türkiye'nin en hızlı kurulan ve işletmeye alınan unvanına sahip Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgemize ait 2. Etap Genişleme Alanımızda bulunan taşınmazların tapuda OSB adına tescil edilmek üzere kamulaştırılması ve altyapı ile üstyapı projelerimizi uygulayabilmek adına büyük önem taşıyan Kamu Yararı Kararı'nı, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır Beyefendi'nin onayına sunduk. Memleketimize ve yatırım yapmayı planlayan iş insanlarımıza hayırlı olsun’’ dedi. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki