Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ta öğrenciler ilk hediyelerini öğretmenlerinden aldılar

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde öğrenciler Ramazan Bayramı için ilk hediyelerini öğretmenlerinden aldılar.

Yozgat’ta öğrenciler ilk hediyelerini öğretmenlerinden aldılar

Boğazlıyan’da öğretmenler, öğrencilerine bayramlık bohçaları dağıtarak onları sevindirdi. Öğrenciler de bayramın huzur ve mutluluğunu hissederek ilk hediyelerini öğretmenlerinden aldılar.

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, özverili öğretmenlere teşekkürlerini ileterek onların emeklerini takdir etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, “Öğretmenlerimiz, her zaman olduğu gibi yine öğrencilerimizin yanında olmayı ihmal etmemişlerdir. Ramazan Bayramı öncesi öğrencilerimize güzel bir sürpriz yaparak ilk hediyelerini verdiler. Bu, sadece bir hediye değil, aynı zamanda öğrencilerimizin sevgi ve ilgi görmesini sağlayarak onların bayramın huzur ve mutluluğunu hissetmelerini sağlamaktır. Öğretmenlerimizin özverili çalışmalarını görmek bizi çok mutlu ediyor. Onların fedakarlığı ve emeği, öğrencilerimizin hayatında çok değerli bir yer tutuyor. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarıyla ve bu tarz etkinlikleri ile gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.  /Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki