Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ta ödüller sahiplerini buldu

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ projesi kapsamında düzenlenen görsel sanatlar ile edebi metinler yarışmasında birinci olan öğrenciler ödüllerini aldı.

Yozgat’ta ödüller sahiplerini buldu

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği ile 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ projesi kapsamında Yozgat’ta ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve afiş ile kompozisyon ve şiir yarışması sonucunda il birincisi olan öğrencilere ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selçuk Doğandemir, Yozgat Yeşilay Şube Başkan Yardımcısı Elmas Neslihan Uyar, okul müdürleri, ilkokul, ortaokul ve lise kategorisinde edebi metinler ve görsel sanatlar dalında il birincisi olan öğrenciler ve öğretmenleri katıldı. Ödül töreninde, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak, gençler arasında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmada birinci olan öğrencileri ve onları destekleyen öğretmenleri tebrik etti. Bu eserlerin, öğrencilere ilham vererek gelecek yıllarda daha fazla genç tarafından benimsenmesini sağlayacağına inandığını ifade eden Altınkaynak, ayrıca öğrencilerin yanı sıra onları destekleyen öğretmenler, okul yöneticileri ve ailelerine de teşekkürlerini iletti.

Dereceye giren öğrenciler ise şu şekilde: 

Edebi eserler yarışmasında ilkokul kategorisinde Sorgun Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Zeynep Esin Karakaya, ortaokul kategorisinde Boğazlıyan Uzunlu Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Şifa Zuhal Ata, lise kategorisinde Sorgun Şehit Yılmaz Oğuzhan Kula Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammed Rıdvan Güran birinci oldu. 

Görsel eserler yarışmasında ise ilkokul kategorisinde Çekerek Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi İsra Zişan Çeper, ortaokul kategorisinde Araplı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Musab Taha Çetin birinci oldu.  /Haber Merkezi


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki