Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ta minik öğrencilerden örnek etkinlik

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Şefaatli Paşaköy İlkokulu, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında örnek çalışmalar yürüttü.

Yozgat’ta minik öğrencilerden örnek etkinlik

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in himayelerinde başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Şefaatli Paşaköy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Nuran İlhan ve öğrencileri tarafından yöresel kıyafetlerin ve kültürün tanıtılması çalışmaları ve yazar buluşmaları yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak yaptığı konuşmada, “Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in himayelerinde başlatılan ‘Dilimizin Zenginlikleri Projesi’ okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu kapsamda Şefaatli Paşaköy İlkokulu tarafından çeşitli örnek etkinlikler düzenlendi. Bu güzel örnek çalışmalar için okulumuzun yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı. /Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki