Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ın eğitimi ele alındı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Şefaatli ilçesine ziyarette bulunarak ilçe milli eğitim müdürleriyle toplantı yaptı.

Yozgat’ın eğitimi ele alındı

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Şefaatli İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Çaylı eşliğinde Şefaatli Kaymakamı Yusuf Ilıca'yı makamında ziyaret ederek ilçe eğitimi hakkında istişarelerde bulundu.

İsmail Altınkaynak, Müdür Yardımcıları Fatih Erdoğan ve Selçuk Doğandemir ile 13 ilçe milli eğitim müdürünün katılımıyla Şefaatli Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Şefaatli İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Çaylı tarafından Şefaatli’deki eğitim öğretim süreçleri hakkında sunum yapıldı.

Sunumun ardından İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak, Milli Eğitim Bakanlığınca yerine getirilmesi gereken iş ve işlemlerden bahsederek bakanlığın eğitim politikaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Gündem maddelerinden; akademik başarının her eğitim kademesinde artırılması, öğrenci kazanımlarının elde edilme süreçleri ile ölçme-değerlendirme konusunda yapılan çalışmalar, okul sporları, pansiyonlar ile taşımalı eğitim planlamaları konuları görüşülerek kararlar alındı.

İlçe milli eğitim müdürlerinden, ilçelerinde yürüttükleri projeler ve eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi alan Altınkaynak,  talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulunup, emek ve gayretlerinden dolayı toplantıya katılan yöneticilere teşekkür etti.

Altınkaynak, toplantının ardından yaş haddinden dolayı emekli olan Şefaatli İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Çaylı'ya, ilçe eğitimine sağlamış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Çaylı'ya Kaymakam Sayın Yusuf Ilıca, Belediye Başkanı Zeki Bozkurt ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. /Haber Merkezi


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki