Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Okul öncesi şenliği mayısta yapılacak

Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen okul öncesi şenliği, bu yıl da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek.

Okul öncesi şenliği mayısta yapılacak

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy'un başkanlığında toplanan okul öncesi öğretmenleri, şenliğin düzenleneceği tarih ve içeriği üzerine görüş alışverişinde bulundular. Şenliğin planlanan tarihi ve içeriği hakkında yapılan toplantıda, okul öncesi öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve ilçe genelinde okul öncesi eğitimine yönelik farkındalık oluşturmayı amaçladıkları belirtildi. Bu doğrultuda, şenliğin Mayıs ayının son haftasında gerçekleştirilmesine karar verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy, toplantıya katılan idareciler ve öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilerini sene sonu şenliğine hazırlamaları ve etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için verdikleri emeklerden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Aksoy, ‘’Okul öncesi şenliği, öğrencilerin sosyal ve duygusal gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, ailelerin de katılımını teşvik ederek okul ile aile arasındaki iletişimi güçlendirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca, bu tür etkinlikler çocukların yaratıcılıklarını ve özgüvenlerini geliştirmelerine yardımcı olmakta, eğitim öğretim sürecine keyifli bir ara sunmaktadır’’ dedi. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki