Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Sorgun Belediyesi Kitap Fuarının 2’ncisi 19-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenerek kitapseverleri hem kitaplarla hem de yazarlarla buluşturacak.

Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda düzenlenecek olan Kitap Fuarı 19 Mayıs Cuma günü 11.00’da kapılarını açacak.  Sorgun Belediyesi 2. Kitap Fuarı, 10 gün boyunca birbirinden değerli yayınevlerini, yazarları ve okurları ağırlayacak. Sorgun ve çevre illerden yoğun ilgi gören fuar, bu yılda onlarca etkinliğe ve imza günlerine ev sahipliği yapacak. Okuyucular çok sevdikleri yazarlarla tanışma imkânı bulacak. Panel, söyleşi, imza günleri ve etkinliklerle misafirleri dolu dolu bir Kitap Fuarı bekliyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci; “Bu etkinlik benim için çok önemli. Biz, bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir peygamber ümmetiyiz. Şakir Efendi Meydanımıza fuar alanımız hazırlandı. Yüzlerce kitap, onlarca yazar ve yayınevini konuk edeceğiz, heyecanımız Sorgun’umuzun hem tanıtımını yapmak hemde kitapseverleri sevdiği şair ve yazarlarla buluşturacak olduğumuz için. Sorgun Belediyesi gelenekselleştirdiğimiz 2. Kitap fuarı ile bu yılda çıtayı çok yükseğe çıkardık. Bu yılda şehir merkezinden gelmek isteyen hemşehrilerimiz için ulaşım desteği vereceğiz. Kitap fuarından faydalanan insanlarımızın ufkunu ve vizyonunu genişletecek olmanın ve toplumun hızlı gelişmesine katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Sorgun Belediyesi tarafından Şakir Efendi Meydanında düzenlenecek kitap fuarına tüm kitapseverleri beklediğini ifade eden Başkan Ekinci, ilk alışverişi de kendisinin yapacağını söyledi. Haber: Haber Merkezi


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki