Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ta denetimler artıyor

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca bayram tatilinde vatandaşların güvenli yolculuk yapmaları için 15 Nisan 2024 tarihine kadar “Trafikte Bir Can Kaybı Bile Fazladır” prensibiyle Yozgat genelinde havadan, karadan cayrokopter ve drone destekli trafik denetimi gerçekleştirilecek.

Yozgat’ta denetimler artıyor

İl Jandarma Komutanlığı; özellikle eğitim, öğretim dönem ara tatili ve Ramazan Bayramı tatili süresince artacak olan trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurarak; Trafik yoğunluğunun etkilerini en aza indirmek, olası trafik kazalarını engellemek, sürücülerde “Algılanan Yakalanma Duygusunun” canlı tutulması ve görünürlüğün arttırılması maksadıyla; emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonu kullanımı, radarla hız denetimi, alkol denetimi ve özel trafik denetimlerine ağırlık verecek.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, trafik kazalarını önlemek ve sürücülere güvenli sürüş alışkanlıklarını benimsetmek için trafik denetimlerinin yanı sıra eğitim faaliyetlerinin de devam edeceği vurgulanarak, vatandaşlara güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulunuldu. /Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki