Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ta aranan 4 şahıs yakalandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs yakalandı.

Yozgat’ta aranan 4 şahıs yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yozgat Merkez ilçede “Cinsel Taciz” suçundan aranan (T.J.), ve hakkında “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan “2 Yıl 1 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (M.G.), Akdağmadeni ilçesinde “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan aranan (T.Ö.), Yerköy ilçesinde hakkında “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçundan “3 Yıl” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (N.A.) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

(T.J.) ve (T.Ö.) isimli şahısların haklarında adli işlem yapılırken  (M.G.) ve (N.A.) isimli şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada adli makamlarca aranan şahısların yakalanmasına yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edeceği bildirildi. /Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki