Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ta 2 şüpheli şahıstan 1’i tutuklandı

Yozgat’ta uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında yakalanan 2 şüpheli şahıstan 1’i tutuklandı.

Yozgat’ta 2 şüpheli şahıstan 1’i tutuklandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı birimlerince, Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yozgat’ın Yerköy ilçesinde yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; (E.G.) ve (M.G.) isimli şüpheli şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi. 

Düzenlenen operasyonda şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada; 5,70 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 50 ml. sıvı kannabinoid  (Bonzai elde edilen madde), 8 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 Adet muşta ele geçirildi. 

Hakkında adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (M.G.) isimli şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulurken (E.G.) isimli şahıs ise serbest bırakıldı. 

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak uyuşturucu madde satan kullanan şahıslara yönelik mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürdürülecek ve toplumumuzu bu zararlı maddelerin etkilerinden korumak için var gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi. /Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki