Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat'a Toplum Destekli Polislik faaliyetleri sürüyor

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri il merkezi ve ilçelerde vatandaşları bilinçlendirmek için Toplum Destekli Polislik faaliyetlerini yürütmeye devam ediyor.

Yozgat'a Toplum Destekli Polislik faaliyetleri sürüyor

17 İŞ YERİ 25 VATANDAŞ ZİYARET EDİLDİ

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri tarafından Karatepe Mahallesi üzerinde bulunan 17 iş yeri 25 vatandaş ziyaret edildi. Ziyaretlerde vatandaşlara yönelik Kadın Destek Uygulaması (KADES), Uyuşturucu İle Mücadele Aplikasyonu (UYUMA), Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) Mobil Uygulaması, İletişim yolu ile Dolandırıcılık, Hırsızlık, 112 Acil Çağrı, İş yeri güvenliği gibi konularda bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti düzenlendi. 

115 VATANDAŞA BİLGİLENDİRME YAPILARAK BROŞÜR DAĞITILDI

Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında Akdağmadeni İlçe Emniyet Müdürlüğü, Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çekerek İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sarıkaya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çayıralan İlçe Emniyet Amirliği personeli tarafından da 112 Acil Çağrı Sistemi, KADES, UYUMA, Dolandırıcılık, En İyi Narkotik Polisi Anne projeleri ve konularında 115 vatandaşa bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı. Ayrıca halkın yoğun olduğu yerlere "Siber Dolandırıcılık" hakkında afişler asıldı. /Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki