Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Karla mücadelede ekipler vatandaşın güvenliği için 7/24 teyakkuzda

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, il genelinde gece boyu devam eden kar yağışı ve buzlanmaya karşı vatandaşların güvenli seyahat etmeleri için Emniyet, Jandarma, Karayolları ve Özel İdare ekiplerinin 7/24 görevde olduğunu söyledi.

Karla mücadelede ekipler vatandaşın güvenliği için 7/24 teyakkuzda

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu ifade eden Vali Mehmet Ali Özkan, “İlimizde yoğun olmamakla birlikte devam eden kar yağışı nedeniyle Sorgun-Aydıncık ilçeleri arası Şebek Geçidi, Çekerek Gökiniş, Akdağmadeni Pazarcık ve Muslubelen Alaca yol ayrımı arasında yer yer kar tutunması yaşanmaktadır. Ekiplerimiz kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını sürdürmektedir. Diğer yollarımızda herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Gece geç saatlerde ve sabaha karşı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Karayolları ekiplerimiz yollarda oluşabilecek buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına aralıksız devam etmekte olup, şu anda kar yağışının devam ettiği Akdağmadeni-Oluközü ve Gökiniş-Beyyurdu arasında kar kürüme çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Kapanan köy yollarını açma çalışmaları da İl Özel İdare ekiplerimiz tarafından yürütülmektedir. Vatandaşlarımızın güvenli seyahat etmeleri için 7/24 görevde olan Emniyet, Jandarma, Karayolları ve Özel İdare ekiplerimize kolaylıklar diler, çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZIN TRAFİK KURALLARINA UYMALARINI ÖNEMLE HATIRLATIYORUZ”

Vatandaşlara da uyarılarda bulunmayı sürdüren Vali Özkan, “Yola çıkacak vatandaşlarımızın araçlarında kış lastiği yanı sıra zincir, takoz, çekme halatı gibi ekipmanları yanlarında bulundurmalarını ve trafik kurallarına uymalarını önemle hatırlatıyoruz. Yolda olan vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyoruz” dedi. /Sümeyye İLHAN 

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki